Een Heldere Klank

Waarom de naam Een Heldere Klank?

Helder in duidelijkheid. Ook ik had vroeger mijn twijfels. De klankschaal had iets zweverigs. Sinds mijn kennismaking met de Peter Hess methode is de klankschaal voor mij helder. De klankschaal wordt methodisch ingezet. Is gezondheidsbevorderend en zorgt voor een diepe ontspanning. Dat is duidelijk.

Helder in ontspanning. Een klankschaal geeft ontspanning door een eigen klank en een eigen trilling. Het geeft een helder hoofd. Een gevoel van zwevende zeepbellen. Open en transparant. Dat is voor mij helder.

Helder in vitaliteit. Een klankschaal brengt vitaliteit en energie. Het geeft je een helder lichaam. Een gevoel van bruisende waterbubbels stromend door jouw lichaam. Daar waar je weer mee verder kunt.

Doel en visie van een heldere klank is het aanbieden van ontspanning, rust en vitaliteit. Dat geeft voldoening. Een Peter Hess klankmasseur heeft kennis van zaken. Weet wat te doen. En waarom het te doen.Een Heldere Klank wil zich door ontwikkelen. Door het volgen van verdiepende en breder ori├źnterende workshops en cursussen in de Peter Hess methode.

Dat is helder!!

Klik op deze link voor mijn CV.

Contact

┬ę Een Heldere Klank. Alle rechten gereserveerd.

RSS
Whatsapp